Gothia Cup är världens största ungdomsturnering i fotboll och Sveriges största årligt återkommande evenemang. Samtidigt är det en unik mötesplats för tiotusentals människor, oavsett kön, social bakgrund och ålder. Gothia Cup är tillsammans med sina 40 000 deltagare från över 70 nationer och över 2 200 funktionärer nästan fyra gånger större än ett olympiskt spel. Varje år deltar ca 1.700 lag i Gothia Cup. Vårt mål är att alla ska ha med sig ett minne hem för livet och utvecklats personligen och som lag genom möten med andra människor från alla världens hörn. (www.gothiacup.se)

Som Teamledare Skola har du huvudansvaret för en skola. Du ansvarar för att ditt uppdragsområde fungerar i alla tillämpliga delar och du har till din hjälp 10-20 funktionärer beroende på vilken skola du har. Man ska arbetsleda och motivera sina funktionärer samt se till att allt fungerar på skolan. 

Du har möjligheten att rekrytera helar eller delar av funktionärerna på din skola. Det är givetvis lättare om man redan från början har med kompisar och andra som man litar på. Du håller i egna träffar för ditt team och utbildar dom.

Uppdraget sträcker sig från 14 juli till och med den 22 juli 2018. Under genomförandet behöver du som Teamledare skola vara tillgänglig dygnet runt från det att de första lagen kommer till skolan till det att turneringen är över och de sista lagen rest hem.

Minimiålder för att ansöka är 23 år

Ansökan/Kontaktperson 
Vi genomför urval och intervjuer löpande varför vi ber dig inkomma med ansökan så snart som möjligt, dock senast onsdag 2018-02-28. Ansöker gör du via ansökningsformuläret. Vid eventuella frågor kontakta Jonas Berglund, Gothia Cup på e-post jonas.berglund@gothiacup.se alt mobil: 070-788 71 11. Välkommen med Din ansökan redan idag!

Sysselsättningsgrad 14-22 juli 2018 med en del förberedelser innan samt utvärdering efter turneringen
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Jonas Berglund, 070-788 71 11
Publicerat 2017-11-08
Sista ansökningsdag 2018-02-28

Tillbaka till lediga uppdrag